SC „Frații Vaipan“ SRL cu adresa juridică în r-ul. Căușeni, or. Căinari este una dintre cele mai dinamice companii pe piaţa Republicii Moldova în ceea ce privește implimentarea tehnologiilor moderne și superintensive de producere a fructelor și strugurilor. Ea a fost fondată în anul 2007.

 

Principalele domenii de activitate sunt:

  • Creșterea și comercializarea strugurilor, fructelor
  • Comercializarea fertilizanților, lăzilor și ambalajelor pentru fructe și legume

 

Ca producător şi vînzător de fructe proaspete SC „Frații Vaipan” SRL dispune de:

  • Plantații de struguri și livezi superintensive la standarte europene cu sisteme de irigare prin picurare, cu sistema antigrindină cu folosirea tehnicii agricole moderne.
  • Frigider performant cu atmosferă controlată, ce permite păstrarea recoltei în stare proaspătă şi realizarea fructelor pe tot parcursul anului;

 

        Datorită echipei de specialişti de calificare înalta, experienţa de implementare a tehnologiilor moderne, vă putem oferi produse de înaltă calitate cu respectarea standardelor europene în termeni restrînşi şi la un preţ atractiv pentru piaţa Republicii Moldova.

Pe parcursul celor 11 ani de activitate,  SC „Frații Vaipan” SRL  colaborează cu unele dintre cele mai prestigioase companii din Spania, Italia, Romania.

 

Vezi echipa noastră de succes! Click aici.